Van Der Lee & Van Weelden
 

'Als het om vertrouwen gaat'

 

Financial Life Support

U bent directeur grootaandeelhouder van een BV. U wilt overzicht houden over uw financiën en u wilt weten of u niet te veel of juist te weinig hebt geregeld.

Ook wilt u weten wat uw netto besteedbaar inkomen is op dit moment, na pensioneren, of bij calamiteiten zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Financiële rust is emotionele rust. Daarvoor bieden wij Financial Life Support aan.

Wij maken inzichtelijk met grafieken en gespecificeerde bedragen van jaar tot jaar hoe uw netto besteedbaar inkomen zich ontwikkelt. Niet alleen in uw huidige situatie, maar ook in een door u gewenst toekomstscenario. En dat alles online en 24/7 door u te benaderen.

Optimalisering van uw pensioen

Is het wel verstandig een maximaal pensioen in eigen beheer te regelen? Geeft minder niet een beter (fiscaal) resultaat?

Jaarlijkse evaluatie

U wilt op de hoogte gehouden worden. Niet via een briefje of e-mail, maar in een persoonlijk gesprek waarin alles nog eens de revue passeert en u dieper op specifieke zaken kunt ingaan. Meestal is het prettig als het nog eens een tweede of derde keer wordt uitgelegd. Ook aan uw partner.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij meer gedetailleerd aangeven wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Incidenteel
  • Specifieke doorrekening van extra scenario
  • Pensionering afwikkelen
  • Echtscheiding afwikkelen
  • Overlijden afwikkelen
  • Arbeidsongeschiktheid afwikkelen

DIENSTENPAKKETEN

DGA PENSIOEN SERVICE

U wilt een pensioenregeling treffen, in eigen beheer, of geheel of gedeeltelijk bij een verzekeringsmaatschappij.

Meer Informatie
AOV SERVICE DGA

U wilt weten of uw arbeidsongeschiktheidsverzekering adequaat is geregeld. Niet te hoog, niet te duur, de juiste voorwaarden?

Meer Informatie
DGA HYPOTHEEK SERVICE

U heeft een hypotheek voor uw woonhuis of voor uw bedrijfspand. Is dit de juiste hypotheek? Betaalt u nog een marktconforme rente?

Meer Informatie